БЕЧЕЈ НОЋУ: Видимо се 2021. године у центру Бечеја

Поштовани посетиоци манифестације „Бечеј ноћу“,

Због ситуације која је задесила свет и Србију, обавештавамо вас да се четврто издање фестивалске авантуре „Бечеј ноћу“, планиране за 20. јун, неће одржати из безбедносних разлога и забране окупљања већег броја људи.

Такође, имајући у виду да је ово једина манифестација на територији општине Бечеј која се не финансира из буџета општине Бечеј, већ искључиво из донација привредног сектора и конкурса виших нивоа власти, сматрамо да би било неодговорно да се у овом тренутку ослањамо на такву врсту финансијске подршке.

Захвални смо на вашем интересовању, стрпљењу и подршци коју сте нам упутили у претходним недељама, уз стрепњу да ли ће овогодишњи „Бечеј ноћу“ бити одржан.

Енергија фестивала, који је постао препознатљиви симбол Бечеја, јесте нешто што нас одржава током читаве године и што ће нам дати вољу да следеће године припремимо највећи спектакл до сада.

Kолико год да нам је свима тешко, верујемо да ова најбоља одлука у циљу очувања здравља и безбедности свих нас који бисмо 20. јуна били у срцу нашег Бечеја, заједно са највећим именима регионалне музичке сцене.

Зато ћемо ове године „Бечеј ноћу“ симболично обележити поделом 1000 мајица са симболима фестивала, као и испаљивањем грандиозног ватромета са крова некадашње робне куће.

Позивамо вас да 13. 6. 2020. у 22х присуствујете још једној фантазији ватромета, који представља заштитни знак фестивала и који ће вас поново оставити без даха.

Бечеј ноћу само за вас!

Видимо се 2021. године у центру Бечеја!

Организациони одбор манифестације

„Бечеј ноћу“